Gastenboek
Stacks Image 485
Stacks Image 659


Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht voor het gastenboek achter laat.

Kijk ook eens op faceboek
Lorem i
11
17-7-2016

Voor Anna en Kees
 
Vorig jaar rond deze tijd waren jullie druk bezig met de verkoop van het huis; “Het huis van Cees”.
Allerlei herinneringen kwamen weer boven en er moest afscheid worden genomen, niet alleen van het huis, maar ook van een bijzondere dierbare tijd.
Na het overlijden van Cees is bij jullie een prachtig initiatief geboren, namelijk de Cees Kant Stichting.
Een geweldige actieve stichting die allerlei projecten realiseert met als doel: - Een betere wereld, omdat Zij dat nodig hebben - .
Mede daardoor zal jullie Cees voortleven en in vele harten gekoesterd worden.
 
Een lieve groet, Janna
Zomer 2016
 
Lorem i
11
15-11-2015

Ik voel me zeer vereerd dat ook mijn naam op een waterbron staat en dat ik een beetje kan bijdragen in naam van Cees via de CKS naar een gezonder en hygiënischer leven in Mpeketoni in Kenia door middel van schoon drinkwater. De CKS is een fantastisch goed doel, die dank zij veel sponsoren heel veel doet om de wereld een beetje mooier te maken.

Marja van der Meer
Lorem i
11
13-9-2015

Lieve Anna, Kees, Faisca, Marnix en Eric,

Dankzij jullie inzet is ergens in Afrika, namens Cees, een bron aangeboord die een beter leven kan bieden aan de mensen daar die het zo nodig hebben. Ik stel het op prijs dat mijn naam daaraan verbonden is en hoop dat de mensen van de Moa Secondary School hun kinderen over Cees zullen vertellen en zijn naam zullen uitdragen als een bijzonder mens. Ik ben blij dat ik van hem de tante mag zijn.


Marijke Zwaneveld
Tante van Cees
Lorem i
11
Stacks Image 4557
4-2-2015

Beste oom Kees en tante Anneke,

wij willen heel graag helpen meehelpen om een nieuwe waterput te plaatsen. Dit doen we aan de hand van lege statiegeld flessen ophalen. We hebben nu al 25.65 euro, maar verwachten dat dit bedrag snel zal stijgen, omdat we in de klas ook bezig zijn met geld verzamelen. We hebben gevraagd aan de kinderen in onze klas of zij hun lege statiegeld flessen mee willen nemen naar school. Aan de wand van de klas hangt een poster met de naam van de stichting en nog
een paar plaatjes erbij. In de buurt gaan we ook regelmatig de huizen langs om te vragen of ze nog lege flessen hebben. die brengen we dan naar de supermarkt en krijgen er daar geld voor terug. We hopen met dit project nu zoveel mogelijk geld op te halen en we hopen dat we zeker 100 euro op kunnen halen.

Vriendelijke groet, 
Lisa, Emma, Fiene en Floor
Lorem i
11
3-10-2014

Geachte heer en mevrouw Kant,
 
Wij kennen elkaar niet. Toch weet ik wat deze dag voor u betekent en wil ik met het volgende gedicht daar uiting aan geven:
 
                         " Niemand, die het weten kan hoeveel ik van je hou,
 
                           Niemand, die mij troosten kan in mijn verdriet om jou,
 
                           Niemand, die begrijpen zal hoe vreselijk ik je mis,
 
                          Niemand, die beseffen zal hoe erg die pijn wel is " 
 
Héél véél sterkte en kracht toegewenst op deze dag.
 
Met hartelijke groet,
 
Leen de Geus.
Lorem i
11
28-9-2014

Geinspireerd door verhalen van uw bestuurslid Eric Abels maak ik mede als eerbetoon aan uw zoon en de goede doelen waaraan inhoud wordt gegeven, graag een donatie aan u over. Erg veel succes met uw goede werk.

met vriendelijke groet, Hans Groenewegen
Lorem i
11
01-08-2014

Beste heer Kant,

Met diep respect heb ik de site van de stichting bekeken. Mijn contact met uw zoon komt voort uit onze gemeenschappelijke tijd aan het Nederrijn College. Wij hebben in die periode een tijd van vriendschap ingevuld, vooral in de zomer van 1993 - waarbij Cees een aantal keren bij mij thuis in Huissen langs kwam en wij regelmatig gezamenlijke vrienden in Elst opzochten. Ik kan mij ook herinneren met u en uw vrouw kennis gemaakt te hebben. Zoals die dingen gaan, zijn wij ieder onze weg gegaan en het is daarom dat we elkaar enigzins uit het oog verloren. Met grote verbazing hoorde ik wat er met Cees is gebeurd, toen ik onlangs contact had met een vriend uit mijn periode in Huissen. Ik wil graag via deze weg mijn medeleven aan u betuigen en u laten weten dat ik graag een donatie aan uw stichting wil doen, dit met de herinnering aan Cees. Ik heb hem leren kennen als een vriendelijke, talentvolle en zeer betrokken man - met alle vertrouwen in zijn toekomst.

Met vriendelijke groet, Martijn Kouwenhoven
Lorem i
11
14-12-2013

dag beste mensen,

jullie laten zien, hoe mensen met een doel een voorbeeld voor anderen kunnen zijn. Daarmee doe je mee aan een positieve cyclus. Wij hebben als thema de vlucht van de burgers in '44. Zonder doel te hebben trok die sliert van ellende door nederland. Hoe uitzichtloos en destructief was dat! Toen kwam de terugkeer en ondanks de vernielingen en het verlies van velen weer een PERSPECTIEF. Fijn om jullie bij ons te mogen hebben! Liefs en groeten,

Christien en Martien
Lorem i
11
2-12-2013

De website van Het Watersprookje gelezen. Geweldig werk wordt er verzet. Veel respect voor jou / jullie inzet.

Luc Bouwman
Lorem i
11
20-01-2013

Lieve ouders van Cees,

Wat prachtig, ontroerend en bewonderenswaardig wat jullie hebben opgezet na het overlijden van jullie zoon. Cees was een goede vriend van mij op de Havo, ik zal hem nooit vergeten...

Raquel
Lorem i
11
13-1-2013


Lieve vader en moeder van Cees,

Ik heb uw zoon nooit gekend, maar ik werd diep getroffen door de reportage op TV Arnhem. Juist DIE plaquette vind ik ook zo ontzettend mooi en ontroerend... Ik vind het meer dan vreselijk dat u uw zoon bent kwijtgeraakt, maar ik vind het ZO mooi wat u met uw verdriet heeft gedaan: een betere wereld scheppen voor hen die het nodig hebben!!! Helaas heb ik weinig geld en kan ik niet doneren, dat spijt mij, maar ik wil u laten weten dat ik DIEP respect voor u heb, en voor u beiden bidt.

Alle liefs van Sandra uit Arnhem.
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, s
13-1-2013

Well Done!!

Dear Kees and Anna,

The ability to follow in English is a great improvement!, A wonderful start to 2013! We will be glad to help expand the reach of your foundation into the USA any way we can. Much love,


Lee & Maureen
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, so
Een goede avond Kees en Anna.

Vrienden zijn we al, maar op Face Book wilden wij dat ook worden, maar de link was er niet, volgens mij dan. Wel naar het geitenproject, voorwaar ook weer een prima doel.

Vriendelijke groeten, Gerard en Hanneke.
..
24-07-2012

Dear Anna & Kees,

it is an honor to be your friends. Our shared times together are special to us. Establishing this foundation to celebrate the life of your son is a wonderful idea! We would like to donate to foundation, just tell us the easiest way to do this. Much love, many hugs and kisses,

Lee & Maureen
...
25-04-2012

Beste Kees,

Waterboren in Kenia, geweldig wat de Cees Kant stichting allemaal bewerkstelligd. Terwijl de kranten vol negatieve berichten staan over de wereld, kunnen we genieten van al deze mooie dingen. De site en het delen daarvan is fantastisch.

Liefs Marja
..
24-04-2012

Beste Kees

Wat een mooie en goed verzorgde site. Veel succes met de stichting en nogmaals veeel dank voor de voortdurende steun aan de Manege.

Hartelijke groeten, Bram en Leni Roza
..
8-02-2012

Lieve Anna en Kees,

Wat is het een geweldig mooie site geworden! Iets om trots op te zijn.
Hopelijk tot gauw!

Veel liefs,

Laura
nn
6-02-2012

Lieve Anna en Kees,

Wij vinden de CeesKantStichting een geweldig project.
Wij wensen jullie heel veel succes.
Net zoveel als de warmte die van Cees gedicht af straalt!

Mike en Vivian
nnn
5-02-2012

Beste Kees en Anna,

Even was ik in Arnhem, in de Steile Tuin en in Sonsbeek. Wat een prachtige beelden met sneeuw, zon en het licht dat alles zo mooi maakt. Dank voor het meegenieten van jullie zondagse wandeling naar Sonsbeek.

Met vriendelijke groet, Piet en Marijke
nnn
5-02-2012

Beste Kees en Anna,


Wat een mooie foto's met die sneeuw. Sneeuw wordt ook door Cees genoemd in zijn geschreven gedicht. Mooi en indrukwekkend.


Harry en Toos
nnn
5-02-2012

Goede dag Kees en Anna.

Wat een prachtige foto's van de winter in Arnhem. We zouden er zo naar toe rijden! Gaat de tocht der tochten al kriebelen Kees?

Liefs en groetjes van Hanneke en Gerard.
fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
26-01-2012

Beste Kees

De site was al heel erg mooi, maar is nu nog mooier geworden! Heel erg overzichtelijk! Wat er allemaal al bereikt is! Ik ben diep onder de indruk!

Liefs Marie-Louise
vvvv
9-1-2012

Beste Kees

Mijn complimenten voor jullie allen.
Voor de initiatieven in de eerste plaats, voor jullie inzet voor een betere wereld. De wereld dat zijn wij immers zelf.

Hartegroet,


Vonny Nuijten
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8-1-2012

Hans en Ans Trapman

Ik ben erg onder de indruk van de nieuwe opzet van de CKS Website. Verzorgd, stijlvol, indrukwekkend en met een heldere boodschap.
met vriendelijke groet

Hans en Ans Trapman
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
28-12-2011

Beste Cees en lieve Anna,

(en natuurlijk Faisca, Marnix en Eric) Ik ben diep onder de indruk van alles wat CKS in de korte tijd dat het bestaat al voor mekaar heeft gekregen. De website geeft een helder signaal waar het om gaat. Vanuit klein, met weinig middelen naar een super prestatie. Heel veel succes voor de toekomst, deze website zal daar zeker aan bijdragen!

Hartelijke groet, Piet Vermuë